Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 082020
 

Cirkulært byggeri er vigtigt for Gladsaxe Kommune. Så vigtigt, at man har betalt tusinder af kroner (en hurtig hovedregning siger godt 80.000 for første år) for at lave hjemmesiden bygcirkulært.dk, hvor man bl.a. kan sælge brugte materialer (skal du bruge noget brugt, så vil jeg anbefale dba.dk i stedet. I skrivende stund er der kun én salgsannoncer og syv købsannoncer (hvoraf de 3 er fra kommunen selv).

Dokumentation:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting