Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 112019
 

Børne- og Ungdomsborgmester, Jesper Christensen (S), er fortørnet over, at jeg kritiserer kommunens brug af ikketestet velfærdsmedicin. Jeg svarer ham i dag:

"Hans dokumentation illustrerer dog kommunens problemer med at bruge evidens.

Han ser det som en succes, at folkeskolens markedsandel er steget. Stigningen kan dog forklares 1:1 med, at der er flere børn i skolealderen. Køen til de frie grundskoler er simpelthen så lang, at børnene er tvunget over i folkeskolen.

Han fremhæver også de bedre afgangseksaminer, selv om kommunens folkeskoler var dårligere i 2018 end i 2017, når man tager højde for elevernes socioøkonomiske baggrund. Hvorfor fremlægger borgmesteren ikke reel evidens for, at kommunen med rette kunne forvente, at motivationsindsatsen ville virke? Hvad var den forventede behandlingseffekt?"

Læs hos Dagbladet Information: https://www.information.dk/…/koebenhavns-kommune-mangler-ev…

Læs uden for betalingsmur på cepos.dk: https://cepos.dk/…/koebenhavns-kommune-mangler-evidens-for…/
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting