Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 082019
 

Jeg synes selv, at mit seneste indlæg om borgerlig klimapolitik i Altinget starter ufatteligt smukt:

"Økonomien er kompleks. Den fungerer i kraft af en omfattende koordination og prioritering, som vi alle kontinuerligt deltager i.

Ikke gennem central planlægning og styring, men gennem spontan og decentral orden, hvor prismekanismen spiller en afgørende rolle i forhold til at viderebringe information og skabe incitamenter til at udnytte ressourcerne effektivt.

En høj pris på en vare viser, at varen kræver mange ressourcer at fremskaffe og giver samtidig virksomhederne incitament til at finde metoder til at producere varen mere ressourceeffektivt.

Denne grundlæggende forståelse af prismekanismen og markedskræfterne danner grundlaget for megen borgerlig politik. Samfundet er for komplekst til at designe og optimere fra centralt hold, og derfor må flest mulige beslutninger overlades til borgerne og markedet."

https://www.altinget.dk/…/cepos-borgerlige-skal-arbejde-for…

Indlægget er skrevet sammen med min kollega, Otto Brøns-Petersen.

Cepos: Borgerlige skal arbejde for en ensartet CO2-afgift

DEBAT: Borgerlig klimapolitik bør arbejde for en ensartet CO2-afgift i ikke-kvotesektoren for at sikre, at det bliver prismekanismen og markedskræfterne, der driver den grønne omstilling, skriver Jonas Herby og Otto Brøns-Petersen.


Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting