Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 082019
 

11.000 forskere har udtalt som om, hvordan samfundet skal forholde sig til klimaforandringerne. Bl.a. foreslår de, at man skal bekæmpe befolkningsvæksten (Kina har åbenbart gang i det helt rigtige…)

Morten Jansen har lavet dette lækre værktøj, hvor man kan undersøge, hvem de 11.000 forskere er.

Når de 11.000 forskere udtaler sig om samfundsvidenskab (og løsningerne på klimaforandringerne ER altså samfundsvidenskabelige problemer), så skulle man jo tro, at listen var fyldt med fx økonomer, som har forstand på den slags.

Det er den ikke. Der er 10, der har angivet, at de er økonomer. Den første "økonom", jeg tjekkede, har læst business, og angiver sig som værende fra London School of Economics (hvor hun studerede et enkelt år), selvom hun ifølge LinkedIn arbejder som management konsulent hos Compass Lexecon: https://www.linkedin.com/in/laura-napolitano-59559012b/…

Nr. 2 kunne jeg kun finde info om på fransk (tyder ikke på, at det er en topøkonom), mens nr. 3 rent faktisk VAR økonom med klimarelateret arbejde.

Fedt værktøj!
https://app.powerbi.com/view…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting