Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 312019
 


Hvis politikerne afskaffer de gode ben, de kan få som bestyrelsesmedlemmer i de offentlige selskaber, så er jeg faktisk villig til at give dem stort set alt, hvad de peger på.

Det ville være en KÆMPE gevinst for Danmark, hvis vi fik gjort bestyrelsesarbejdet til en sur pligt, for så ville politikerne få et kraftigt incitament til at få liberaliseret og privatiseret selskaberne…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting