Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 282019
 

Tænketanken Cevea har udgivet en analyse, som angiveligt viser, at medarbejderejede virksomheder er "the shit".

Jeg er egentlig ikke uenig. Der er sikkert mange virksomheder, der fungerer superb med medarbejdereje (de fleste virksomheder starter jo sådan). Og det kan også sagtens være, at medarbejderejede virksomheder i gennemsnit klarer sig bedre end andre virksomheder.

MEN! Det går galt, hvis man forsøger at fremme en bestemt ejerform. Til Jyllands-Posten siger jeg:
»Det vigtige er, at man ikke har regler eller skatter, der begrænser eller favoriserer bestemte ejerformer, da det fører til, at bestemte ejerformer vælges, fordi de er begunstiget, og ikke fordi de reelt er bedre. Og det vil skade samfundsøkonomien,«

Læs hele artiklen her: https://jyllands-posten.dk/…/taenketank-advarer-pas-paa-me…/
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting