Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 212019
 

Velmenende regler kan de facto blokerer for, at vi kan bruge nye services. Se fx dette forslag. Det vil være døden for elløbehjulene.

Hvem gider have en cykelhjelm med rundt konstant, fordi man potentielt kan få brug for at leje et løbehjul (som i øvrigt kører mindre end 20 km/t og altså ikke "minder mere om knallerter end om cykler".

Elløbehjul er klart farligere end cykler. Det mærker man tydeligt, så snart man står på et. Men de er (primært) farlige for brugeren — altså den, der bruger løbehjulet. Det må og bør være et frit valg, om man vil udsætte sig selv for den risiko.

https://www.dr.dk/…/efter-sommer-med-ulykker-paa-el-loebehj…




Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting