Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 142019
 

KLIMAREALISME?
Jeg må indrømme, at jeg ikke har fået fulgt så meget med på klimarealisme.dk, som jeg havde tænkt mig, da de startede deres arbejde.

Men heldigvis fik jeg tid til at høre dette interview med Karl Iver Dahl-Madsen. Det er glimrende og lærerigt. Bl.a. var jeg ikke helt med på konstruktionen af IPCC (fx at summary er politisk, og at deres opdrag er at fokusere på de *menneskeskabte* klimaforandringer).

Jeg kan varmt anbefale jer at se det. Det er en time godt brugt, hvis du interesserer dig for klimaforandringerne.

Særligt hvis du er lidt bange for fremtiden, tror jeg, at du vil få noget ud af interviewet.

Se det her: https://www.youtube.com/watch?v=pfTX5_jZGu8

PS: Jeg kan til fulde genkende beskrivelsen af, at klimaforandringerne overdrives. Fx påstod Ida Auken i en debat på Folkemødet, at vandtanden ville stige med det 4-dobbelte af, hvad IPCC anslår. Jeg var paf!
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting