Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 022019
 

Det er et godt tidspunkt at genlæse min kollega, Otto Brøns-Petersen's notat om de høje samfundsøkonomiske omkostninger ved streamingskatter.

Notatet er omtalt på finanz.dk, hvor Otto udtaler: "Der er et større samfundsøkonomisk tab end ved statens andre finansieringskilder. Med det store råderum i de offentlige finanser giver det desuden ingen mening at indføre nye skatter"

Eller sagt på en anden måde: Det handler mere om en art populisme snarere end et behov for finansiering.

Det er urimeligt, at det er danskere (unge), der streamer, der skal finansiere statsstøtte til danske produktioner. Hvis man mener, det er vigtigt for Danmark, er det en opgave, der skal løftes af alle. Og derfor bør det finansieres via de brede skattebaser (fx bundskatten)

Finanz.dk: https://finanz.dk/en-streamingskat-er-meget-forvridende-el…/

Notatet: https://cepos.dk/…/en-streamingskat-er-meget-forvridende-e…/
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting