Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 202019
 

Forleden så jeg nogen, der var blevet smidt af Facebook for at skrive "Tommy Voldemort" i en statusopdatering.

Det virkede mærkelig, så jeg prøvede det samme, og beskeden blev slettet efter få minutter.

Jeg skrev derefter en længere statusopdatering, hvor jeg nævnte Tommy Voldemort igen. Det blev også slette, men da jeg klagede over det, blev det dog gendannet af Facebook.

I mine øjne må Facebook gøre, hvad de mener er bedst for deres platform. Jeg er bare ikke overbevist om, at det er specielt smart, det de har gang i.

Derfor har jeg gennemgået min pensionsmidler og sikret mig, at jeg ikke har aktier i Facebook. Kursen, de har lagt, er simpelthen for usikker ift. at lade nye konkurrenter komme ind fra siden.

Berlingske havde i går et glimrende debatindlæg om emnet.
"For det er naturligvis absurd, at man kan blive sanktioneret alene for at omtale en person, som Facebook har dømt ude af det gode selskab. Det skriger til himlen, at vi ikke kan debattere en person, som måske, måske ikke har sagt noget uacceptabelt, mens vi fint må tale om både Hitler, Osama bin Laden og Kim Jong-un – eller må vi?"

https://www.berlingske.dk/…/han-som-ikke-maa-benaevnes-paa-…

PS: Jeg aner ikke, hvem Tommy Robinson er. Og jeg kommer ikke til at bruge tid på at sætte mig ind i det. Uanset hvad er han næppe værre end så mange andre, der bliver nævnt på Facebook…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting