Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 152019
 

Jeg siger tit, at basal undervisning i Econ 101 ville være en af de bedste investeringer, man kunne lave i undervisningssektoren.

Denne artikel beviser, at jeg har ret. Der er så mange ting galt med den, at jeg ikke ved, hvor jeg skal starte..

Men bare to ting:
1) Hvis du arbejder for mad, så er det ca. det samme som at købe mad. Penge gør bare byttehandlen langt mere effektiv.
2) Hvis du arbejder rigtig mange timer for et par lammekoteletter, så siger det ikke så meget om, hvor meget fødevarerne er værd. Det siger snarere noget om, hvor ekstremt fattige vi ville være uden det kapitalistiske system.

Familien må gøre, som de vil. Jeg synes faktisk, det er en meget skæg udfordring, de har givet sig selv. Og sikkert meget lærerigt for børnene.

Men man kunne godt ønske sig, at journalisten kunne bare lidt mere af stoffet fra Econ 101 ????

Source

  6 Responses to “Jeg siger tit, at basal undervisning i Econ 101 ville være en af de bedste inves…”

 1. De fortjener en Darwin-award

 2. Bytteri og bytteringe er jo også skattepligtigt. ????

 3. Jeg ved ikke hvad Econ er, men jeg ved at journalister ikke er fagligt dygtige nok og jeg ved at økonomisk teori er antagelser, udarbejdet af økonomer, som ikke er bevist i virkeligheden. Mennesker er i virkeligheden. Ergo er der ingen forbindelse mellem økonomiske teorier og virkeligheden. Mennesker bruger penge, ud fra egne prioriteringer og ikke ud fra økonomiske teorier.

 4. Min viden om økonomi er ikke på ekspertniveau. Men rent instinktivt synes jeg det er at gå tilbage til tiden før den dybe tallerken blev opfundet.

 5. Mere af det!
  #skatertyveri

 6. Jeg synes det er fint nok i et frit land, at folk må leve på den måde…!
  Men de melder sig så os bare ud af fællesskabet..!
  Jeg ved bare ikke helt hvordan man forbinder naturalieøkonomi med et moderne samfund..!
  Cepos har vel ikke en “naturalie økonom” i folden…?????????

  Hvor længe skal man fjerne lort i folden for at blive behandlet for nyresten…?????

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting