Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 112019
 


Bør DR ikke gå op i, hvad der er rigtig og forkert?

I Debatten forleden debatterede bl.a. Ole Birk Olesen og Karsten Hønge kontanthjælp.

Clement slår Hønges påstand om "fantasibeløb" hen med "Hvis I har lyst til at lege researchere, hvad jeg stærkt vil fraråde jer, så synes jeg, I skal gøre det på jeres egne Facebook-sider og ikke spilde Danmarks Radios dyrebare ressourcer på det."

Jeg synes, det er en skidt prioritering af Clement. Det er jo fuldstændig essentielt for diskussionen, at folk ved, hvor mange penge kontanthjælpsmodtagere har til rådighed.

Karsten Hønge kalder de oplyste beløb "fantasibeløb" og læser så op, at en enlig med et barn har 6.900-7.600 kr. til rådighed om måneden (men glemmer at sige, at det er *efter* husleje).

Man kan muligvis mene, at 6.900-7.600 kr. om måneden er for lidt for en enlig med ét barn. Men at kalde beløbet før husleje for fantasibeløb uden at deklarere sine egne tal ordentligt, fører altså ikke til en mere oplyst debat. Tværtimod.

Derfor ville jeg ønske, at Clement og DR have brugt lejligheden til at få forklaret forskellen ordentligt.

Jeg kan i øvrigt anbefale, at I læser Ole Birk Olesens bemærkning om situationen her: https://www.facebook.com/…/a.538656373306823/756812838157841

PS: I klippet har jeg sænket hastigheden lidt, så man (og underteksten) bedre kan følge med
Source

  10 Responses to “Se Jeg ville ønske, at DR gik mere op i fakta i en vigtig debat”

 1. DR vil aldrig kritisere en socialist uanset hvor meget han lyver.

 2. Meget enig!

  Der findes vel nærmest ikke noget mere demokratinedbrydende end Clement Kjersgaard og “Debatten”.

  Det har intet med dialog at gøre, – ingen bliver klogere og er der nogen der forsøger at finde en løsning, så har vedkommende nærmest tabt programmets konkurrence, om at være den der kan udvise mest tunghør og arrogance.

  Det er selvfølgelig meget underholdende og skaber nogle lækre oneliners, – men ellers laver den slags underholdning ikke andet end at polarisere og gøre pøblen dummere.

 3. Så er der os gratis institution..!

 4. Karsten Hønge er den mest lurvede politiker på tinge!

 5. Clement er uegnet til at faciliterer den debat. Han lader påstande passerer der ikke er korrekte. Det er skrevet til ham gentagne gange. Når brutto beløbet opgøres for en KH modtager bruges det beløb som indeholder børnepenge, boligstøtte, kontanthjælpen og inden skat og faste udgifter er trukket. Seeren forarges, men de glemmer at medregne de børnepenge de selv får og boligstøtten. Hvis bare de fremførte beløb var korrekte, men det er ren Fake. De mest forargede er fra højløns gruppen. De lavtlønnede ved hvor lidt penge de har og er mindre forargede. De højtlønnede er ikke værd at lytte til. De aner absolut intet om fattigdom. Det bevises af Clement. Han er velaflønnet og det styrker ikke hans viden om fattigdomsområdet.

 6. Alle kan huske den store dag, da den altid velforberedte JB Olsen klædte Özlem Cekic af til hendes strømpeholdere i debatten om ‘Fattig Karina’. Det er en af danmarkshistoriens største debatklassikere og et sandt studie af den velkendte samlebåndspropaganda fra SF.
  Det var en gigantisk nederlag for grøftegraveren og ‘brobyggeren’ Cekic og jeg tror hendes ego stadig lider af Joachims afsløring af hendes faktamanipulation.
  Hr. Hønge har så lavet en stilfærdig
  Özlem på live TV.

 7. Jeg tænkte nøjagtig det samme, da Clemens kom med den kommentar. Det er jo helt essentielt, hvor stort beløbet er og hvordan det er fremkommet

 8. DR Politik har taget sagen op. Glimrende.
  https://www.facebook.com/watch/?v=1589532657838295

 9. Sammenligningen skal være korrekt imellem en lavtlønnet og en kontanthjælpsmodtager. Dvs. alt skal medregnes på begge grupper.

 10. Jeg holder så meget af påstande om fattigdom, udtalt af mennesker på en god løn og en god uddannelse. De ved dybest set ikke ikke noget. De er så påståelige.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting