Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 292019
 

Det demokratiske flertal bestemmer over banen. Det demokratiske flertal bestemmer over DSB. Der er et demokratisk udvalg, der varetager brugernes interesser. Og dette er resultatet. Er der et bedre eksempel på ”demokratisk økonomi”’s fortræffeligheder?

Nååh ja – det demokratiske flertal har også bestemt, at han ikke må kunne tage bussen. Han SKAL købe en bil…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting