Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 252019
 

Det er meget problematisk, at regeringen vil blande sig i virksomhedernes prissætning. For det er det, de gør, når de vil bestemme, hvordan prisen på den samlede pakke i butikkerne skal skrues sammen.

Prissætning er en central del af virksomhedernes drift. Det er ikke noget, staten skal blande sig i.

Hvis man vil reducere brugen af plastikposer, bør man anvende generelle afgifter. Og afgifterne skal selvfølgelig ikke – fx af symbolpolitiske årsager – overstige de negative skadesomkostninger ved plastikposerne.

PS: Et forbud mod gratis plastikposer kan faktisk føre til større brug af plastikposer i nogle brancher. I stedet for at købe to T-shirt for 199,- pr. stk og få dem i én pose, kan det være, at du i fremtiden kæber to T-shirts inkl. plastikpose for 199,- og derfor får to plastikposer med ud af butikken…

Læs historien her: https://politiken.dk/…/Mette-Frederiksen-vil-forbyde-gratis…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting