Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 212019
 

Historien med Greta Thunbergs besætning, der flyver over Atlanterhavet, har al den symbolik i sig, som man kan ønske sig.

Historien viser bl.a., hvor svært/umuligt det er at reducere CO2-udslippet med sit personlige valg. Uanset hvad du gør, så vil det have (uigennemskuelige) konsekvenser andre steder i systemet.

Historien (og hele klimasnakken) viser også, hvor sindsygt ineffektivt det politiske system er. Klimaforandringerne er verdens nemmeste problem at løse i klassisk økonomisk forstand (flad CO2-skat/kvoter). Alligevel kan man ikke finde ud af at løse det. Hvordan kan vi stole på, at politik kan løse andre problemer, som er bare en lille smule mere komplicerede?
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting