Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 202019
 

Regeringen vil regulere ÅOP på kviklån (årlige omkostninger i procent).

Det kan man mene meget om (jeg synes, det er en dårlig idé, fordi kviklån også har mange gode sider). Men én ting kan man være sikker på – markedet vil forsøge at finde en løsning mod reguleringen.

Her er fx en løsning, jeg ikke selv havde overvejet. Hæv prisen på det produkt, der skal finansieres. Så bliver ÅOP lavere.

Fjernsynet på billedet har jeg fundet på Pricerunner til godt 11.000 kr. Men det ville give en meget højere ÅOP, end den angivne pris på knap 20.000 kr.

Hvis der er efterspørgsel (og det er der, fordi det er nemt og enkelt for mange, at købe tingene vha. kviklån), så vil markedet altid forsøge at finde løsninger. Det kan man mene er skidt, men i mange (de fleste?) tilfælde er det faktisk godt. For det reducerer skadesvirkningerne af dårlig politik.
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting