Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 122019
 

FÆLLESSKABER
De fleste mennesker har brug for at være en del af fællesskaber.

I fællesskaber hjælper man hinanden. Og har én fra fællesskabet problemer, lader man ham springe sine pligter over. Også selvom pligten ikke har noget med hans problem at gøre. Er dine børn syge? Så er det ok, at du melder afbud til at hjælpe med at flytte i morgen. No hard feelings.

Sådan er det statslige "fællesskab" – som mange på venstrefløjen taler rosende om, men som især er skatter, regler og neovelfærdsstaten – ikke. Har du problemer i privaten? Betal! Er konen skredet? Nå, mendu SKAL alligevel have 110 cm benplads på dit toilet!

Bl.a. derfor sætter jeg mere pris på de civile og frivillige fællesskaber.Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting