jul 252019
 

Jeg har sympati for manden, men jeg synes egentlig, han har en dårlig sag. Han er – så vidt jeg forstår – ikke tvunget til at genanvende. Hvis han ikke vil vaske sit Nutellaglas, kan han jo bare smide det ud (eller i en glascontainer).

Det er ikke nogen skam at smide plastik, glas osv. i skraldespanden. Genbrug er fint, men hvis generne (eller prisen) bliver for stor, så kan det være helt fint at benytte skraldespanden. Affaldet ender jo ikke i naturen, men bliver håndteret af forbrændingsanlæggene, som skal overholde en lang række miljøkrav.

Hvis du er i tvivl om, hvor rent dit affald skal være ift. genbrug har Miljøstyrelsen lavet en fin video om det: https://youtu.be/Gtfk0M8kk8E

Du kan læse artiklen om Nutelle-gate her: http://nyheder.tv2.dk/…/2019-07-23-70-aarig-naegter-at-vask…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting