Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jul 232019
 

KVIKLÅN!

Sig efter mig: "Enkle løsninger på komplicerede valg er en uendelig kilde til utilsigtede konsekvenser!"

Kviklån virker sandsynligvis idiotiske for de fleste, der læser med her. Men virkeligheden er altså for kompliceret til lette løsninger.

For det første er der gode sider ved kviklån. De kan hurtigt redde folk ud af en træls situation, hvis de står og mangler X kr. sidst på måneden. Jeg kan anbefale at høre Freakonomics Radios udsendelse om kviklån: http://freakonomics.com/podcast/payday-loans/

For det andet vil markedet sandsynligvis finde en vej udenom. Jeg er ikke ekspert i den slags, men der er altid en vej udenom. Den er dyrere, og brugerne vil komme til at betale (én åbenlys vej for nogle er at låne ved rockerne med de omkostninger, det medfører).

For det tredje begrænser vi mulighederne for en masse mennesker, der er glade for at kunne bruge kviklån. Det er altså ikke bare snyd og humbug.

Begrænsninger i kviklånene vil gavne bankerne og rockerne mv., som kommer til at overtage kunderne. Taberne er de mange brugere af kviklånene.

Selvfølgelig er der folk, der dummer sig med kviklån. Så et helt centralt spørgsmål er vel: Hvor stor en andel af dem, der har brugt kviklån gennem tiden, føler sig snydt og går ind for et forbud? Mit gæt er, at det er langt under 50%.

Læs mere her: https://www.berlingske.dk/…/regeringen-vil-tage-opgoer-med-…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting