Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jul 172019
 

Berlingske omtaler i dag mine analyser af en liberalisering af den kollektive trafik.

De nye fjernbusruter er første skridt på vejen. Næste skridt er en fuld liberalisering uden afstands- og frekvenskrav, så flere danskere kan få gavn af billig, kollektiv trafik.

SF må ind i bussen og hjælpe danskerne – ikke DSB.

"Det har længe stået klart, at fjernbuslovens beskyttelse af DSB medfører store omkostninger for passagererne i form af højere billetpriser og længere rejsetider. Analyser gennemført af tænketanken Cepos har vist, at der er store gevinster for de rejsende forbundet med en liberalisering for passagerer mellem København og en række byer på Sjælland og Lolland-Falster. Analyserne viser i øvrigt, at der er langt større gevinster forbundet med etablering af fjernbusruter til lufthavnene i Aalborg og Billund end med nye jernbaner til de to lufthavne."

https://www.berlingske.dk/…/sf-prioriterer-dsb-over-passage…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting