Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jul 152019
 

DET HER ER VIGTIGT!

Jeg tror, vi ville have et meget bedre samfund, hvis ikke folk automatisk kiggede mod politikerne, hver gang de har et problem, men i stedet overvejede, om de selv (eller markedet) kunne løse problemet.

Tag nu denne sag. FDM er straks ude og foreslå EU-regulering, selvom markedet sagtens kan løse problemet, hvis det er stort nok (det svarer ifølge artiklen kun til ca. 1.000 kr. pr. bil*, så det er nok derfor, markedet ikke har efterspurgt en løsning).

HVIS der er behov for en løsning (hvis snyddet er omfattende), så vil værdien af alle biler falde, fordi købere vil tænke, at der sikkert er snydt. Men så har ejerne af bilerne jo incitament til at få registreret deres km-tællere jævnligt, så de kan dokumentere, at de ikke har snydt. Og hvis det kan gøres smart, vil en af de 512.000.000 EU-borgere finde en løsning på det.

Der er simpelthen ikke brug for regulering!

???? For det første er problemet relativt lille (du bliver kun snydt for forventet 1.000 kr. – der er mere risikable ting i en bilhandel end det).
???? For det andet kan markedet løse problemet.

? Del hvis du er enig!

Læs historien her: https://www.dr.dk/…/i-en-ud-af-15-brugte-biler-er-der-fifle…

* 7 ud af 100 biler har snydt og opnået en værdiforøgelse på 15.000 kr. pr. bil. Altså i alt 7*15.000 = 105.000 kr. for 100 biler.
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting