Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jul 072019
 

ER SKAT TYVERI? ????
https://www.altinget.dk/artikel/jonas-herby-er-skat-tyveri

Er skat tyveri? Det har i hvert fald nogle af de samme ingredienser (tvang, trusler om vold).

Er skat nødvendigt? Jeg har svært ved at se, at man nogensinde kan ende i en situation uden skat og en eller anden form for stat.

Er diskussionen om, hvorvidt det er nødvendigt med en lille skat reelt relevant i dagens Danmark? Nej, egentlig ikke. Når vi bruger milliarder på politiske projekter og tiltag, som vi ikke ved, om der virker, og som vi ikke ved, om der gør samfundet bedre, er vi under alle omstændigheder langt fra et frit samfund.

Det er lidt hovedet på blokken det her blogindlæg, men jeg synes faktisk, det er interessant at tænke over det rimelige i, at vi tager penge fra folk under trussel om fængsel, og så bruger vi dem bl.a. på sociale projekter, som direkte kan skade borgerne.

Læs og lad mig høre, hvad du synes. Indtil videre har jeg fået ros og ris (i begge retninger – både for og for lidt liberalt) på mail og i Messenger.

https://www.altinget.dk/artikel/jonas-herby-er-skat-tyveri
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting