jul 032019
 

Jeg har i dag et debatindlæg i Berlingske, hvor jeg kritiserer Københavns Kommune for at bruge tvivlsomme argumenter, når den regulerer elløbehjul og delecykler, der er direkte konkurrenter til kommunens egen opfindelse, Bycyklen.

Det er i mine øjne problematisk, at kommunen regulerer delekoncepterne på baggrund af tvivlsomme argumenter. Og det er SÆRDELES problematisk, når kommunen har en klar egeninteresse i Bycyklen (bl.a. har kommunen to bestyrelsespladser, ligesom de to tidligere Teknik- og Miljøborgmestre sidder i bestyrelsen).

Læs debatindlægget her (jeg indsætter uddrag i kommentarsporet og det kommer også på cepos.dk senere i dag): https://www.berlingske.dk/…/koebenhavns-kommune-bruger-svag…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting