Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 302019
 

Hvis du skal læse én ting denne uge, skal du læse denne: https://www.kristeligt-dagblad.dk/…/klimapolitik-er-blevet-…

Du kan læse den i screen dumps i kommentarsporet, hvis ikke du har adgang.

Hvorfor overdriver (særligt) venstrefløjen konsekvenserne af klimaforandringerne? Hvordan tænker de, at det vil gøre verden bedre at overdrive og skabe så meget frygt, at selv en folketingspolitiker, der burde vide bedre, siger, hun har haft en klimadepression?

Er det reelt fordi, de ser klimaforandringerne som en mulighed for at få indført de mange regler, skatter og en superiør herskende klasse? Eller er de reelt bange for klimaforandringerne, ligesom folk frygtede skærsilden?

Jeg synes, at denne kronik rammer mange ting ganske fint… Så læs den.
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting