Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 262019
 


Et interessant argument for statslige minimumsnormeringer er, at kommunerne ikke selv kan finde ud af at prioritere ressourcer til daginstitutionerne.

Men hvad betyder det egentligt?

Hvis et flertal af ikke-børnefamilier (fx pensionister) tilraner sig ressourcerne i en kommune på bekostning af børnefamilierne, er det vel moralsk forkert.

Men hvis børnefamilierne tilraner sig ressourcerne på landsplan på bekostning af ikke-børnefamilierne, er det jo også moralsk forkert – bare med en faktor 98.

Det har jeg spekuleret lidt over her til morgen…

PS. HVIS du virkelig mener, at børnene nærmest tager skade af at være i daginstitutionerne (som mange bruger som argument), så vil jeg kraftigt anbefale dig til at tage hånd om eget liv og egne børn. Der er INTET i en forælders liv, der bør være vigtigere end børnene. Så find en god løsning selv. Om I passer dem i hjemmet, finder en privat institution med bedre normeringer eller starter jeres helt egen institution, er lige meget. Men gør da noget for jeres børn, hvis forholdene er så slemme derude! Det er JERES børn – ikke statens
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting