Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 252019
 

Hver gang man diskuterer dagpenge i Danmark, hævder fagbevægelsen, at det vil føre til krav om højere jobbeskyttelse.

Men er det rigtigt? Det har jeg skrevet om på altandetlige.dk:

"Længere opsigelsesvarsler kan altså skade fagbevægelsens medlemmer [fordi arbejdsløsheden stiger]. Og skaden er alt andet lige større, jo mindre lukrative dagpengene er, fordi de personlige omkostninger ved at være ledig så er større. Derfor kan man sagtens forestille sig, at lavere dagpenge fører til færre krav om jobbeskyttelse (selvom fagbevægelsen selvfølgelig vil hævde det modsatte i en forhandlingssituation)."

Læs her: https://altandetlige.dk/…/ingen-tegn-paa-kortere-dagpengepe…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting