Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 242019
 

Jeg tror sjældent, at jeg har hørt et bedre argument for, at sundhedsvæsenet ikke skal være offentligt, end det Poul Jaszczak (indirekte) fremfører i denne artikel…

Hvad tænker I?

Er man et middel, så snart det offentlige betaler og producerer for din sundhedspleje?

"Jeg vil gøre, hvad jeg kan, så vi ikke misbruger det sundhedsvæsen, vi har. Det betyder også, at hvis man selv kan gøre noget for at gøre tingene bedre, har man et moralsk og samfundsmæssigt ansvar. På den anden side må jeg bare erkende, at jeg har et særligt ansvar over for det menneske, der på længere sigt kan belaste samfundet, hvilket eksempelvis vil være det overvægtige barn,” siger Poul Jaszczak.

Link: https://www.kristeligt-dagblad.dk/…/skal-kommuner-opsoege-r…
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting