Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 182019
 

Min kollega, Martin Ågerup, har en ekstremt god pointe, når han i dag fremhæver problemet i, at Jesper Theilgaard ikke holder sig tilbage med politiske anbefalinger, selvom han åbenbart ikke er inde i, hvordan den eksisterende klimapolitik virker.

? Da Theilgaard fløj til Bornholm, burde han – da aviserne ringede – blot have sagt, at nettoudledningen var nul og at flyveturen ikke var noget klimaproblem.

Martin skriver bl.a.:
"Jesper Theilgaard er uddannet meteorolog. Han er altså ikke klimaforsker, men han har i årenes løb sat sig ind i klimaforskningen. Hans faglige styrke ligger med andre ord inden for det naturvidenskabelige. Alligevel holder han sig ikke tilbage med at udtale sig om samfundsvidenskabelige problemstillinger. Han er for eksempel fortaler for en national dansk flyskat, som skal få folk til at flyve mindre."

???? https://jyllands-posten.dk/…/klimaforkaemper-jesper-theilg…/
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting