Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
maj 212019
 

Læs min kommentar i Børsen i dag (den tager udgangspunkt i Darwin!), hvor jeg skriver om komplekse og diverse samfund.

"Der er en grænse for, hvor komplekst samfundet kan være, hvis det skal styres fra centralt hold. Derfor er udbuddet af varer begrænset i en planøkonomi, mens en fri markedsøkonomi tillader stor diversitet i produkterne med adskillige slags toiletpapir og sågar utallige slags vand på flaske. Regelmængden er altså ikke steget, fordi samfundet er blevet mere komplekst og diversificeret. Samfundet er blevet mere komplekst, på trods af at regelmængden er steget."
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting