Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
maj 142019
 

Jeg har udtalt mig til Ritzau om konsekvenserne af stigende cigaretpriser.

Højere priser rammer de laveste indkomster (hvoraf mange ryger) meget hårdt. Og så er det et angreb på den personlige frihed.

"For de fattigste ti procent af befolkningen vil det betyde, at det som minimum kommer til at koste yderligere ni procent af den disponible indkomst at ryge 15 cigaretter om dagen, hvis prisen på cigaretter fordobles."
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting