Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 302019
 

“Dommedagsscenarierne om snarlig klimaundergang er både overdrevne og skadelige, siger professor på DTU og medlem af FN’s klimapanel, Kirsten Halsnæs.

“Jeg tror ikke, at der er mange forskere, der er så bekymret over, om det bliver halvanden eller to grader temperaturstigning. Det er nok nærmere alle NGOerne. Jeg synes, det bliver kørt op til, at det hele bryder sammen.”

“Jeg mener, at vi, selv om vi er klimaforskere, skal opføre os som almindelige mennesker i stedet for at gå foran som en moralsk elite og sige, at vi er meget bedre mennesker.”

“Vi skal hellere lægge vægt på at gøre det billigste og mest effektive i forhold til klima, og det handler ikke om at forsage flyrejser og holde op med at spise kød. På verdensplan handler det om omlægning af energisektoren,kulforbruget, energibesparelser, undgå madspild og mange andre ting.”

Førende klimaforsker advarer mod hysterisk klimafrygt og moralsk fordømmelse

Professor Kirsten Halsnæs, der som en af Danmarks førende klimaforskere sidder i FNs klimapanel, mener, at klimadebatten bliver for skinger og opkørt med kød og flyfordømmelse. For hende er løsningen at gøre det attraktivt for Indien og Kina at bruge vedvarende energi.

Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting