Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 212019
 

Ytringsfriheden er principiel!

Selv hvis Henrik Marstal – Alt. stod på strøget i Herning og fortalte sin historie om veganerpanini, ville jeg mene, at han havde krav på politiets beskyttelse, og at det ikke var hans skyld, at hæren skulle bruge milliarder på at standse et moderne bondeoprør, der ellers ville vælte fra Det Konkrete Danmark og ind over København.

Ytringsfrihed gælder alle! Selv folk, der kan få en historie ud af en veganerpanini! ????
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting