Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 172019
 

Det handler ikke om, hvorvidt ytringsfriheden i sig selv er absolut. Det handler om, at retten til liv og frihed (og ejendom) er det. Uanset om man ytrer sig eller ej, har man ret til ikke at få krænket disse rettigheder. Man har i det hele taget ret til at gøre, hvad man vil, så længe man ikke selv krænker disse rettigheder.Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting