Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 162019
 

Mine kollegaer har tykke briller, men de er dygtige ????

Mads Lundby Hansen skriver på sin væg: "I CEPOS fandt vi for nylig fejl i Skatteministerie-beregning. Den viste at boligjobordningen var mere effektiv til at øge beskæftigelsen end lavere topskat. Det er forkert. Skatteministeriet retter og har nu til Folketinget oversendt ny beregning, der viser at man får 3 gange så meget beskæftigelse for pengene ved at lette topskattegrænsen sammenlignet med boligjobordning."

Boligjobordning øger arbejdsudbud minimalt: Skatteminister klar med nyt regnestykke efter kritik

En udvidelse af boligjobordningen øger ikke arbejdsudbuddet synderligt, viser en beregning, som Skatteministeriet har lavet. Et tidligere regnestykke, der blev kritiseret af økonomer, viste markant større effekt.


Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting