Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 082019
 

HVORFOR FINANSIERER STATEN KOMMUNALE PROJEKTER?

Jeg er ved at skrive et debatindlæg om jernbanens fremtid til Altinget. Jernbaneemnet vandt for mig med et mulehår foran det, som Harry Lahrmann fra AAU bringer op: Hvorfor skal staten betale for kommunernes infrastrukturprojekter?

Omfartsvejen er én ting. Men det er jo præcis det samme med cykelpuljen og letbanerne.

Læs her (gated): https://jyllands-posten.dk/…/trafikforsker-men-hvorfor-ska…/
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting