Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
mar 302019
 

DEL OG FÅ FOLK TIL AT TÆNKE SIG OM

???? Tænk dig om. Ønsker du virkelig, at fremmede 100-vis af km væk skal bestemme over dit lokalsamfund?

? Uanset om man er enig eller uenig i, at der skal være flere pædagoger, kan ingen være interesseret i det principielle i at staten fra centralt hold bestemmer, hvordan lokalbefolkningerne skal prioritere deres ressourcer.

? Denne gang går lovgivningen måske din vej. Men hvis du bakker op om denne slags, giver du også opbakningen den dag, det går imod dig. Fx ift. ret til fracking, byggeri på kysten, kystnære vindmøller osv.

???? SÅ: Tænk dig om. Ønsker du virkelig, at fremmede 100-vis af km væk skal bestemme over dit lokalsamfund?
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting