Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
mar 192019
 

Glimrende indlæg fra Henrik Dahl!

"Når det bliver sagt i den offentlige debat, at lønningerne til de offentligt ansatte er lave; eller at overførselsindkomsterne er lave; eller at der at skåret så meget ned, at ingenting længere kan fungere, ville det mest naturlige være, at alle slog en høj latter op. For det er lige så forkert som, at fynboer kan gå på loftet, eller at flodhesten føder sine unger ud af ørerne."

https://www.fyens.dk/…/Ekstremisme-paa-dans…/artikel/3332613
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting