Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
mar 052019
 


Jeg har tænkt lidt over dagens debatter hidtil. Det mest slående for mig var en fra Dansk Blindesamfund, som kunne fortælle, at blinde med førerhund oplever at blive afvist af taxier. Hvordan løser vi det bedst muligt?

Jeg tror, at den bedste løsning er mindre regulering – ikke mere.

PS: Tak til alle, der kom til debatten om neoliberalisme!

Ping Ole Birk Olesen
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting