Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
mar 052019
 


????JUL I REGELSTATEN, 24. DEC???? 24 afsnit er for lidt til at nævne ALLE de regler, jeg vil af med. Vi slutter derfor lettere uforløst med EU’s regulering af støvsugeres strømforbrug (SIC!!). Hvordan får bureaukraterne tid til den slags?!
#JuliRegelstaten
Source

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting