Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 172011
 

Manden er skarp og velformuleret. Og så har han forstand på økonomi! På altandetlige.dk skriver han bl.a.

Hvordan skal man kunne tage en kritiker af en økonomisk teoretisk metode alvorligt, når denne anerkender at DREAM modellen er en model for den langsigtede udvikling, og dernæst kritiserer dens anvendelighed fordi den danske økonomi ikke altid befinder sig dér?

(…underforstået at på kort sigt, kan økonomien sagtens være langt fra langsigtsligevægten.)

Og senere

…jeg er af den gamle akademiske skole. Og dér vægter råd fra professorer ved institutioner der ikke udbyder en økonomiuddannelse ikke så tungt. Jeg blander mig heller ikke i den offentlige debat i, hvilken bog der skal bruges i psykologiundervisningen ved Roskilde Universitet.

(…underforstået at RUC sikkert er gode til mange ting (psykologi?), men KU er bedre til økonomi.)

Til gengæld er jeg (ligesom Henrik Jensen??) ikke specielt stor fan af Jesper Jespersen.

  One Response to “Jeg er fan af Henrik Jensen!”

  1. En af grundene til at jeg ikke er fan af Jesper Jespersen er følgende fra hans indlæg på altandetlige.dk: “Striden står mellem real-økonomerne og markedsfundamentalisterne”, underforstået at han er real-økonomen, mens de 99% andre økonomer er fundamentalister.

    Når han så følger op med “Lærebogen tager udgangspunkt i ét marked for produktion og salg af pizza’er“, viser det i mine øjne, at han slet ikke har forstået (eller nok/forhåbentligt nærmere: ønsker at latterliggøre) hvordan økonomiske modeller virker og skal bruges.

    Men Keynes’ Y = C + I + G er selvfølgelig en hel del nemmere at forstå og tolke. Eller som EconStories rapper: “That simple equation, too much agregation. Ignores human action and motivation

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting