Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 202011
 

Er det ikke meningen, at fagforeningen skal kæmpe for deres medlemmers løn og arbejdsvilkår? Burde 3F ikke selv tage ansvaret i stedet for at appellere til “det offentlige”?

»En akademikerarbejdsplads har ofte både sund kantine, frugtordning og fitness, men hvor er bygningsarbejderne og asfaltarbejderne henne i den sammenhæng? De er koblet af sporet, fordi deres arbejdspladser ikke har fokus på den slags. Her burde det offentlige i højere grad gå foran og støtte«, siger Peter Hamborg Faarbæk, projektleder hos 3F.

Det offentliges midler skal gå til offentlige goder og til at hjælpe de svage. En fagforening er på ingen måde svag.

3F bør selv skaffe deres medlemmer kantine, frugt og fitness!

  One Response to “Tag dog ansvar 3F!”

  1. Jeg er meget uenig i, at “det offenlige har ansvaret i danmamrk for sundheden”. For langt størstedelen af befolkningen må det være den enkeltes ansvar. Selvfølgelig kan (og bør) det offentlige bidrage med oplysning og viden – men folk må selv skaffe sig personalegoder som frugtordninger m.m. Det kan umuligt være det offentliges ansvar.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting