okt 252010
 

Det gik trægt med at cykle på arbejde i september. Egentlig har jeg ikke det store problem med at tage mig sammen til det, men i september var der for mange dage, hvor der var møder inde i byen, fodbold eller andre ting der lå lidt i vejen for Cuben.

Men der er kommet gang i cykleriet igen i oktober. Og forleden var der ny personlig hastighedsrekord på turen fra Birkerød til København. Ganske vist med en pæn medvind… men alligevel 🙂 Jeg tror rekorden kommer til at stå et stykke tid – med mindre jeg får investeret i en racercykel…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting