Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 202010
 

Body Mass Index skal være yt. Body Volume index skal være in.

De peger på, at svagheden ved BMI er, at BMI er baseret alene på forholdet mellem højde og vægt og ikke tager højde for fordelingen af fedtet på kroppen. Det gør BVI, som udføres ved hjælp af en skanning i 3-D.

Jeg peger på, at styrken ved BMI er, at det kan regnes på en lommeregner…

 Posted by at 13:58

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting