Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 132010
 

Hvis du ikke orker at læse bogen (Den er fremragende, men hvis du ikke er til økonomi, kan det accepteres), bør du i det mindste gå ind og se filmen. Freakonomics handler om incitament, tilskyndelse, bevæggrunde og grunde til/for, at vi gør som vi gør. Se den! 1. oktober!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting