Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 082010
 

Find to fejl i dette udsagn: [1]Bemærk: Fradraget for faglige kontingenter har jeg pt. ikke nogen holdning til…

Det rammer os ekstra hårdt, for vi kan ikke arbejde i dårligt vejr og om vinteren. Derfor bliver vi nødt til at gå hjem nogle dage om året. Og oveni det har der været krise i byggebranchen, så mange kolleger har gået hjemme hele vinteren og delvist sidste år«, siger John Ekebjærg-Jakobsen, der er klubformand for stilladsarbejderne i København.

Mit bud er:

  1. Dårligt vejr og vinter varer sjældent 4 år i træk. Faktisk ikke engang i 2 år. Og ikke engang i Danmark!
  2. Hvis en virksomhed/arbejder kun er aktiv i kortere perioder af året, må han sørge for at få tilstrækkelig med betaling i disse perioder til at finansiere døde perioder. Man får jo heller ikke dagpenge i weekenden.

References

References
1 Bemærk: Fradraget for faglige kontingenter har jeg pt. ikke nogen holdning til…
 Posted by at 15:59

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting