Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
maj 252010
 

…men DF er kommet med et forslag, som for én gangs skyld (første gang?) giver mening.

Meningen med dagpenge må være, at den beskytter folk mod pludselig arbejdsløshed, så de ikke må gå fra hus og hjem, ugen efter de er blevet fyret. 4 år efter man er blevet fyret, er ikke lige pludselig. Det er to år faktisk heller ikke, men dog mere end 4 år…

 Posted by at 10:20

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting