Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 022009
 

I morges cyklede jeg på arbejde for første gang i laaang tid (hurra for cykeltyve!) Det var koldt – men ikke halvt så koldt som det lys der mødte mig, da jeg gik gennem én af korridorerne på COWI fra omklædningsrummet til mit kontor…
Koldt lys...

At forbyde glødepærer er og bliver en fejl…

 Posted by at 7:48

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting