Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 062009
 

Regionerne vil give læger 100.000 kroner i bonus, hvis de ikke arbejder for den private sektor. Men er det egentlig det man ønsker? Problemet er vel ikke, at de arbejder i den private sektor, men at de ikke arbejder i den offentlige.

Hvis man giver læger 100.000 kroner i bonus for ikke at arbejde i den private sektor, så får lægen der ikke arbejder over på de offentlige sygehuse lige så meget i bonus, som ham der arbejder hårdt med at behandle patienter.

Hvis man vil løse dette problem:

Når jeg tilbyder en læge 1.200 kroner i timen for at arbejde over, så kigger han på mig og spørger: Hvorfor skulle jeg dog det, når jeg kan få 3.000 kroner på privathospitalet?“, Danske Regioners formand Bent Hansen (S)

Så er man nødt til at give lægen værdi for 3.001 kroner for at arbejde over (i nødvendigvis kun i form af løn, men også bedre arbejdsforhold, mindre transporttid m.m.) eller alternativt straffe lægen for at arbejde i det private (som det f.eks. er kendt for Flyvevåbnets piloter).

Men at give dem bonus for ikke at arbejde i det private, er en meget upræcis måde at nå sine mål på.

 Posted by at 9:32

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting