Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 312009
 

Argumentet i nedenstående synes at være, at fordi der er meget mindre forskel, er det blevet sværere at finde den bedste løsning.

»En af overskrifterne på skattereformen var at gøre hele opsparingsområdet mere simpelt, men det har det langtfra gjort – tværtimod. Men det er blevet mere attraktiv at spare op i frie midler og afdrage gæld, samtidig med at det på nogle punkter er blevet mindre attraktivt at spare op til pension. Man har udjævnet forskellene i de tre opsparingsformer,« forklarer Marianne Thørs, der er økonomisk rådgiver hos Kavaleriet.

En anden holdning kunne være, at når der er meget mindre forskel, er alle løsninger lige gode – og man behøver ikke bruge tid på at finde den bedste løsning. Og så har skattereformen rent faktisk opfyldt målsætningen.

 Posted by at 12:20

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting