Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 052009
 

Hvis ens produkter er for dyre til at kunne sælges med profit, så må man enten producere dem billigere eller lukke. Man skal ikke kræve at få de ressourcer, som vi skulle have brugt på skoler, hospitaler, kultur m.m.

Det gælder for caféer, barer, tøjbutikker… Og landmænd!

 Posted by at 16:20

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting